19 Eylül 2009 Cumartesi

WeddingWire ile internet'ten ve iPhone'dan evlilik hazırlıklarınızı planlayın


Henüz evlilik hazırlığı yapmamış olmama rağmen evlilik hazırlığının birçok insan üzerinde yarattığı strese bizzat şahit olanlardan birisiyim. Evlilik hazırlığı yapan kişilerin bu stresini azaltmak için nasıl bir katkıda bulunabilirim diye düşünürken evlilik hazırlıklarıyla ilgili WeddingWire adında bir internet sitesinin olduğunu öğrendim.

WeddingWire evlilik hazırlıklarınızın planını yapabileceğiniz bir internet sitesi. Tamamen evlilik hazırlıkları üzerine kurulmuş bu internet sitesindeki araçları kullanarak kolaylıkla düğününüzde olması gereken her türlü malzemeyi ve hizmeti kendi bütçenize göre organize edebilirsiniz. Ayrıca WeddingWire'ın gelinlere özel olarak çıkarttığı iPhone uygulamasıyla tüm bu işlemler iPhone'dan da rahatlıkla yapılabiliyor.

Size bu internet sitesiyle ilgili tek bir kötü haberim var. WeddingWire aslında düğününü Amerika'da yapacak kişiler için kurulmuş bir internet sitesi. Ama siz yine de bu internet sitesinden veya bu internet sitesinin gelinlere özel olarak çıkarttığı iPhone uygulamasından yararlanarak bazı evlilik hazırlıklarınızı planlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com