9 Eylül 2009 Çarşamba

Monopoly oyunu Google Maps kullanılarak global bir oyun haline geliyor!


Sanıyorum tüm zamanların en vazgeçilmez kutu oyunlarından biri olan Monopoly'i bilmeyeniniz yoktur. Amerika'da Ekonomik Bunalım sırasında bulunan bu oyun büyük paralar kazanarak çabuk zengin olabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir kutu oyunudur. Bu oyunun elektronik ve internet üzerinden oynanabilen birçok türü bulunuyor fakat hiçbiri yeni hizmete girecek olan Monopoly City Streets ile yarışabileceğe benzemiyor.

Parker Brothers gerçek ve global bir Monopoly oyunu yaratmak için Google Maps'i kullanmış. Google Maps kullanılarak yapılan bu global Monopoly oyununda artık Dünya'da bulunan herhangi bir caddenin sahibi olabileceksiniz. Ayrıca sahip olduğunuz caddelere şatolar veya gökdelenler bile kurabileceksiniz. Oyunda diğer oyuncuların sahip oldukları caddelerde felaketler de yaratabileceksiniz.

Monopoly City Streets bugün hizmete giriyor. Sizde bu oyunu ilk oynayanlardan biri olmak ve Dünya üzerinde bulunan favori caddenizin sahibi olmak istiyorsanız hemen Monopoly City Streets oyununun web sitesine girmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com