12 Eylül 2009 Cumartesi

Facebook'u artık Android'le de kullanabilirsiniz


Anlaşılan Facebook tüm dünya'yı etkisi altına almaya kararlı. Popüler sosyal ağ sitesi Facebook mobil kullanıcıları için başka bir seçenek daha ekledi. Mobil kullanıcılar Facebook'u iPhone, BlackBerry, Palm, Windows Mobile, LG, Sony Ericsson, ING ve Widsets ile kullanabiliyorlar. Artık mobil kullanıcılar Facebook'u Android'le de kullanabilecekler.

Facebook'un uygulama sayfasında yazanlara göre mobil kullanıcıların kullanımına yeni açılan Android sürümünün diğer mobil sürümlerine kıyasla kullanılabilirliği biraz daha iyiymiş. Ama yapılan hızlı bir incelemeden sonra Facebook'un mobil kullanıcıların kullanımına yeni açtığı Android sürümünün iPhone sürümünün yanında biraz basit kaldığı gayet açık ve net bir şekilde anlaşılıyor.

Eğer sizinde Android'iniz varsa ve Facebook'u Android'inizden kullanmak istiyorsanız, Facebook'un mobil kullanıcıların kullanımına açtığı yeni Android sürümünü Android Market'ten indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com