3 Eylül 2009 Perşembe

OnLive oyun dünyasını sallayacağa benziyor!


Bilgisayarda ve oyun konsollarında oyun oynamayı sevenlerin şaşırabileceği bir haber okudum. Okuduğum habere göre OnLive adlı bir oyun servisi oyun dünyasını sallayacakmış.

OnLive sayesinde çok büyük dosyaları bilgisayarınıza indirmekle uğraşmadan sadece OnLive'in internet sitesine giriş yaparak herhangi bir video oyununu internet üzerinden oynayabilecekmişsiniz. OnLive başarılı bir şekilde oyun dünyasına kazandırmak istediği bu sistemin beta programını da kullanıma açmış. Sizde OnLive'in beta programını kullanmak istiyorsanız bu sayfadan OnLive hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz ve buradan da beta programına kayıt olabilirsiniz.

OnLive ile ilgili olumlu veya olumsuz bir yorum yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum. İlk bakışta bu sistem ilgi çekeceğe benziyor fakat kafamızda bazı soru işaretleri de oluşuyor. Mesela internet üzerinden oynayacağımız video oyunları bilgisayarlarımızda veya oyun konsollarımızda oynadığımız video oyunlarının tadını verebilecek mi? Bu sistem PlayStation, Xbox ve Nintendo gibi oyun konsollarını nasıl etkileyecek? Gerçekten de söyledikleri gibi oyunlar yüksek kalitede oynanabilecek mi? Tüm bu sorular ve kafamızda oluşan diğer sorular yanıtlanmadan OnLive ile ilgili yorum yapmak şu an için doğru gelmiyor. Bakalım OnLive bu sistem ile sorularımızı bizi etkileyecek bir biçimde yanıtlayabilecek mi?

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com