27 Eylül 2009 Pazar

Bugün Google'ın 11. doğum günü! Mutlu yıllar Google!


Bugün yani 27 Eylül 2009 Google'ın 11. doğum günü. Bugün Google'a girenler Google logosundaki değişikliği fark etmişlerdir. Google logosunda bulunan "l" harfinin yanına bir tane daha "l" harfi eklenerek 11 rakamı oluşturulmuş.

Birçok kişi Google'ın 15 Eylül 1997'de doğduğunu söylüyor. Çünkü Google.com domain adı (alan adı) 15 Eylül 1997'de alınmış. Bildiğimiz kadarıyla Google doğum gününü hem 7 Eylül'de hem de 27 Eylül'de kutluyor. Google'ın sıkça sorulan sorular sayfasına baktığımızda Google'ın kullanıcılara kapısını Eylül 1998'de açtığını görüyoruz. Tüm bu tarihler Google'ın ne zaman doğduğu konusunda kafaları karıştırsa da anlaşılan logoda bugün yapılan değişiklik Google'ın resmi doğum tarihinin 27 Eylül olduğunu gösteriyor.

Siz Google hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız burayı okuyabilirsiniz ya da Google'ı kullanarak Google hakkında araştırma yapabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com