6 Eylül 2009 Pazar

MoneySeize platform oyununu oynayarak gökdelen kurun


Süper Mario türünde oyunlar oynamayı seviyorsanız bugün sizlere tanıtacağım MoneySeize isimli bu oyun da ilginizi çekebilir. MoneySeize 8 bit grafiklere sahip eğlenceli bir platform oyunu. Oyundaki amacınız bütün paraları toplamak.

MoneySeize adlı bu eğlenceli platform oyununda yüksek bir gökdelen kurma hayali içerisinde olan bir karakteri yönetiyorsunuz. Gökdeleni kurabilmeniz için 1000 adet para toplamanız gerekiyor. Bazı bölümlerde paraları kolaylıkla toplayabiliyorsunuz fakat bazı bölümlerde ise çeşitli yaratıklar işinizi zorlaştırıyor. Bu yaratıklarla karşılaştığınızda üzerlerine zıplayarak etkisiz hale getirmeyi unutmayın. Çünkü etkisiz hale getirdiğiniz her yaratığın üzerinden de para çıkıyor.

Özellikle Süper Mario türünde platform oyunları oynamayı sevenlerin eğlenerek oynayacakları bir oyun olan MoneySeize ile sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com