12 Eylül 2009 Cumartesi

esyPlanner ile günlük, haftalık ve aylık planlar hazırlayın


Günlük, haftalık ve aylık planlar hazırlayarak hayatımıza bir düzen getirebileceğimizi hepimiz biliyoruz. Özellikle iş hayatında önceden hazırlanan planların önemi çok büyüktür. İş hayatında kiminle ne zaman görüşeceğimizi, toplantılarımızın ne zaman yapılacağını takip edebilmek için günlük, haftalık ve aylık plan hazırlamanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını sanıyorum bilmeyenimiz yoktur. Birçok kişinin günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık plan hazırlarken kullandığı çeşitli yollar ve araçlar vardır. Bugün sizlerle paylaşacağım esyPlanner'ı da plan hazırlarken kullanabileceğiniz araçlar arasında sayabilirim.

Sadece Windows işletim sisteminde çalışan esyPlanner takvim tabanlı planlar hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yardımcı program. Bu program ile ne zaman ne yapmanız gerektiğini kolaylıkla takip edebilirsiniz. Ayrıca esyPlanner ile yapmanız gerekenlerle ilgili notlar da yazabilirsiniz. Hatta gün içerisinde yaşadıklarınızı bir günlük gibi yazıp saklayabilirsiniz. Bu programı kullanarak şifrelerinizi bile yönetebilirsiniz.

Boyutu 2.2 MB olan esyPlanner adlı bu kullanışlı yardımcı programı kullanmak istiyorsanız hemen programa ait bu internet sitesini ziyaret edebilirsiniz ve bu ücretsiz programı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com