15 Eylül 2009 Salı

Konkuri sayesinde kolaylıkla turnuva organize edin


Herhangi bir turnuva organize etmeyi düşünüyorsanız Konkuri adlı bu internet sitesi işinize yarayabilir. Konkuri sayesinde organize ettiğiniz turnuvada hangi kişilerin veya hangi takımların birbirleriyle karşılaşacağını kolaylıkla ayarlayabilirsiniz. Eğer isterseniz sadece turnuvaya katılacak kişilerin veya takımların isimlerini girebilirsiniz ve turnuvadaki eşleşmeleri Konkuri'ye yaptırabilirsiniz.

Konkuri hem turnuvadaki eşleşmeleri kolaylıkla ayarlamanızı sağlıyor hem de Konkuri sayesinde turnuvanıza katılanlar tüm gelişmeleri kolaylıkla takip edebiliyor. Konkuri ile turnuvanızın tüm eşleşmeleriyle ilgili tarih, saat, yer bilgilerini de kolaylıkla ayarlayabilirsiniz ve katılımcılara bu bilgileri Konkuri aracılığıyla verebilirsiniz. Hatta turnuvanızda alınan sonuçları tüm katılımcılarınıza sunabilirsiniz. Konkuri'de bulunan daha birçok özelliği kullanarak turnuvanızı kolaylıkla organize edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com