9 Eylül 2009 Çarşamba

Macintosh veya PC bilgisayarınızı Twitter ile uzaktan kontrol edin


Görünen o ki Twitter her yerde ve insanlar da her şey için Twitter'ı kullanır hale gelmiş. Mesela Twitter kullanarak bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebileceğinizi biliyor musunuz? Evet! Twitter kullanarak gerçekten de bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.

TweetMyMac ve TweetMyPC servisleri Macintosh veya PC bilgisayarınıza uzaktan belirli komutlar göndermenizi sağlıyor. Gönderdiğiniz bu komutlar ile Macintosh veya PC bilgisayarınıza belirli görevler yaptırabilirsiniz. Örneğin bu komutları kullanarak Macintosh veya PC bilgisayarınızı kapatabilir, tekrar çalıştırabilir, uygulamaları açabilir ve kapatabilirsiniz.

Açıkçası ben bilgisayarımın güvenliği açısından bu tarz servisleri kullanmıyorum. Ama birçok kişinin de bu tarz servisleri kullandığını veya en azından denediğini biliyorum. Eğer sizde bu tarz servisleri denemeye veya kullanmaya meraklıysanız TweetMyMac ve TweetMyPC servislerine bir göz atabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com