15 Eylül 2009 Salı

Photo505 ile etkileyici fotoğraflar oluşturabilirsiniz


Fotoğrafınızın veya herhangi bir resmin dergi kapaklarına basılmasını, popüler caddelere asılmasını, ünlülerin giydikleri giysilerin üzerinde bulunmasını, reklam afişi olarak sokaklara asılmasını istiyorsanız Photo505'i mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Photo505 fotoğraflarınızı veya istediğiniz resimleri çeşitli nesnelerin üzerine ekleyebileceğiniz ve ilgi çekici efektler ile şaşırtıcı fotoğraflar elde edebileceğiniz bir internet sitesi. Photo505'te birçok efekt bulunmakta. Sizde Photo505'de bulunan efektler ile oluşturacağınız fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Açıkça söylemek gerekirse Photo505'te bulunan efektlerin çoğu benim çok hoşuma gitti. Zaten bundan dolayı da "inteko" için Photo505'te bulunan güzel bir efekti uyguladım. Uyguladığım efekt sayesinde ortaya gerçek olmasını istediğim bir fotoğraf çıktı. Sizin de gördüğünüz gibi ortaya çıkan fotoğrafta 3 genç insan "inteko" adlı bu blogun reklam afişlerini yapıştırmaya çalışıyorlar. Sizde bu tarz fotoğraflar oluşturmak istiyorsanız Photo505'e kesinlikle bir göz atmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com