15 Eylül 2009 Salı

Microsoft, Bing Visual Search'ü duyurdu!


Bazı zamanlar bir resim binlerce kelimeye bedeldir. Microsoft bu sözle yola çıkarak Bing Visual Search'ü (Bing Görsel Arama) duyurdu. Microsoft'un yeni duyurduğu Bing Visual Search arama sonuçlarını resimlerden oluşan interaktif bir galeriye dönüştürüyor.

Microsoft'un geleceğin arama teknolojisi olarak duyurduğu Bing Visual Search ile filmler, kitaplar, arabalar, hayvanlar, çeşitli ürünler ve hatta politikacılar arasında arama yapabiliyorsunuz. Microsoft'a göre gelecekte insanlar görsel aramayı tercih edecekler.

Microsoft'un Bing Visual Search ile ilgili duyurusu ve sunumu uzmanlar başta olmak üzere birçok kişiyi etkiledi. Ayrıca uzmanlar arama motorları arasındaki yarışın en çok tüketicilere yani kullanıcılara yaradığını belirterek özellikle Google ve Microsoft arasındaki yarışın arama motorlarını kullanan kullanıcılar için çok önemli olduğunu da vurguladılar.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com