13 Eylül 2009 Pazar

Bit.ly URL kısaltma servisi J.mp'yi kullanıma açtı


Bit.ly URL kısaltma servisleri arasında liderliğini sürdürüyor. Bit.ly birçok özelliği ile diğer URL kısaltma servislerini geride bırakabiliyor. Bit.ly URL kısaltma servisinin görünen en büyük eksisi kendi URL'sinin diğer URL kısaltma servislerinin URL'lerinden daha uzun olması. Bit.ly URL kısaltma servisi tr.im'den ve ow.ly'den 1 karakter, u.nu'dan ise 2 karakter daha fazla bir URL'ye sahip. Anlaşılan Bit.ly bu eksisini yeni bir URL ile çözmeye karar vermiş ve j.mp'yi kullanıcılarının kullanımına açmış.

J.mp tamamen Bit.ly'nin aynısı. J.mp'ye de Bit.ly'de kullandığınız kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Ayrıca J.mp ve Bit.ly birbirlerine bağlandıklarından Bit.ly URL kısaltma servisini kullanarak oluşturduğunuz bir linki kolaylıkla J.mp URL kısaltma servisiyle de kullanabiliyorsunuz. Yani sadece ana URL'yi Bit.ly'den J.mp'ye değiştirmeniz yeterli oluyor.

Özellikle sizde bir Twitter kullanıcısıysanız ve Twitter'da 2 karaktere daha ihtiyacınız varsa mutlaka J.mp URL kısaltma servisine bir göz atmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com