29 Eylül 2009 Salı

mSpot Amerika'da mobil film servisine başlıyor!


mSpot Amerika'da mobil telefon kullanıcılarının kendi mobil telefonlarından film izleyebilecekleri yeni bir servise başlıyor. Filmler Amerika'da iPhone, Android, Blackberry ve Windows Mobile cihazlarıyla birlikte 30 farklı telefondan izlenebilecek.

mSpot mobil filmlerini izlemek isteyen kullanıcılar mSpot'un mobil sitesine kendi telefonları ile bağlanabiliyorlar ve kredi kartlarını kullanarak istedikleri filmleri her birine $4.99 ödeyerek kiralayabiliyorlar. Amerika'daki mobil telefon kullanıcıları için farklı film kiralama seçenekleri de mSpot'un mobil sitesinde bulunuyor.

Şimdilik ne yazık ki Türkiye'deki mobil telefon kullanıcıları böyle bir hizmetten yararlanamıyor. Türkiye'de bu tür bir hizmetin başlayacağı zamanı ne yazık ki bilemiyorum fakat böyle bir hizmetin bir an önce başlamasını isteyenlerden birisiyim. Umuyorum birileri yakın bir zaman içerisinde Türkiye'de de mobil telefonlardan film izleyebileceğimiz bir servisi bizlere sunar.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com