16 Eylül 2009 Çarşamba

Google Fast Flip ile haberleri hızlıca okuyun


Google, internet üzerindeki haber kaynaklarında yer alan haberler arasında normal bir gazete veya dergi sayfası çeviriyormuş gibi gezinmenizi ve bu haberleri kolaylıkla okumanızı sağlayan Google Fast Flip servisini kullanıcıların hizmetine sundu.

Haberlerin bulunduğu sayfaları birçok kritere göre çevirebilirsiniz. Ana sayfadan tüm haberlere hızlıca göz atabilirsiniz ve ilk önce okumak istediğiniz haberin sayfasına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İlk önce okumak istediğiniz haberin sayfasındayken sağ ve sol oklara mouse'unuz (fare) ile tıklayarak bir sonraki veya bir önceki haberlere de kolaylıkla geçebilirsiniz. Google Fast Flip'in tüm özelliklerini iPhone ve Android'le de kullanabilirsiniz.

Google'un kullanıcıların hizmetine sunduğu Google Fast Flip servisi sayesinde hızlı bir biçimde haber okuyabilirsiniz. Çünkü Google önceden tüm haber sayfalarının görüntüsünü alıyor ve bu haberleri rahatlıkla okuyabilmeniz için size sunuyor. Böylece sizde bir gazete veya dergi sayfası çevirir gibi haberleri hızlıca okuyabiliyorsunuz.

Özellikle haber okumaya meraklıysanız mutlaka Google'un yeni servisi Google Fast Flip'i incelemenizi tavsiye ediyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com