4 Ağustos 2009 Salı

Zevkli fizik oyunu Civiballs ile zaman geçirin


Fizik ile ilgili oyunlar çoğu zaman ilgimi çekmiştir. Fizik oyunları hem hızlı bir şekilde vakit geçirmenizi sağlıyor hem de içerdiği zorlu bulmacalar ile beyin jimnastiği yapmanızı sağlıyor. Bende geçenlerde internet'te gezerken fizik ile ilgili Civiballs adında bir oyunla daha karşılaştım ve bu oyunu sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Oyunda zincirlere asılmış renkli toplar ve toplarla aynı rengi taşıyan vazolar bulunuyor. Amacınız yeşil renkli topu yeşil vazoya, kırmızı renkli topu kırmızı vazoya, sarı renkli topu sarı vazoya sokmak. Yani topun rengi ile topun girmesi gereken vazonun rengi aynı olacak. Topları vazolara sokmak için elinizdeki kılıç benzeri kesici alet ile zincirleri kesmeniz gerekiyor. Zincirleri keserken dikkatli olmalısınız. Eğer kesilmemesi gereken bir zinciri önceden keserseniz, vazoya göndermek istediğiniz top yanlış bir vazoya girebilir.

Civiballs adlı bu oyunun ilk bölümleri kolay. Fakat ilerledikçe daha zevkli ve daha zorlu bölümler sizleri bekliyor. İlerleyen bölümlerde farklı renkte toplar ve vazolar da oyuna ekleniyor. Bu oyun sayesinde sizde beyin jimnastiği yaparak zevkli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com