6 Ağustos 2009 Perşembe

Colourshift oyunu ile boruları birleştirin


Eskiden Game Boy'umda oynadığım Pipes adında bir oyun vardı. Günde en az 1 saat kadar oynardım bu oyunu. Oyundaki amaç dağınık bir biçimde verilen boru parçalarını suyun doğru bir biçimde boruların arasından geçmesi için bir araya getirmekti.

Bugün internet'te Game Boy'umda oynadığım oyuna benzer Colourshift adlı oyuna rastladım. Bu oyunu oynayarak sıkılmadan zaman geçireceğinizi düşündüm ve sizlerle bu oyunu paylaşmaya karar verdim.

Colourshift'teki amacınız size dağınık halde verilen boru parçalarını doğru bir biçimde bir araya getirmek. Bölümleri atladıkça bir araya getirmeniz gereken boru parçalarının sayısı da artıyor. Hatta ilerleyen bölümlerde farklı renklerde boru parçaları da size birleştirmeniz için dağınık olarak veriliyor. Böyle bir bölüme geldiğinizde yapmanız gereken aynı renkteki boru parçalarını birbirleriyle doğru bir şekilde birleştirmek.

Colourshift biraz da olsa düşündüren ve beyin jimnastiği yapmamızı sağlayan eğlenceli bir oyun.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com