7 Ağustos 2009 Cuma

ColorSuckr ile fotoğraflardan renk paletleri oluşturun


ColorSuckr sayesinde dilediğiniz fotoğraftan renk paletleri oluşturabilirsiniz. İnternet'te bulunan herhangi bir fotoğrafın adresini ColorSuckr'a girdikten sonra bu fotoğrafı oluşturan renklerin tümü size sunuluyor. Ayrıca bu renklerin RGB, Hex ve Web Safe değerlerini de ColorSuckr sayesinde rahatlıkla öğrenebiliyorsunuz.

Grafik tasarımla da uğraşan biri olarak ColorSuckr benim çok hoşuma gitti. ColorSuckr özellikle grafik ve web tasarımla uğraşan kişilerin rahatlıkla kendi tasarımlarında kullanabilecekleri renk paletleri oluşturmalarını sağlayan faydalı bir internet sitesi.

Bu sitenin kullanımı da gayet kolay. Hızlı bir şekilde internet'te bulunan herhangi bir fotoğrafın adresini girdikten sonra "Get colours" yani "Renkleri topla" tuşuna mouse (fare) ile basıyorsunuz. ColorSuckr ise renk paletlerini elde etmek istediğiniz bu fotoğrafı hızlıca işlemden geçiriyor ve size fotoğraftaki tüm renkleri gösteriyor. Önceden de söylediğim gibi Color Suckr grafik ve web tasarımla uğraşan kişilerin işine yarayacak kullanışlı bir internet sitesi.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com