27 Ağustos 2009 Perşembe

GMail'a yararlı ve kullanışlı bir özellik eklendi


Gmail kullanıcılarının bildiği gibi Gmail'de daha önceden email gönderdiğiniz bir kişiye tekrar mail göndermek istediğinizde "To" yani "Kime" alanına bir isim yazıyorduk ve daha sonra aşağı doğru kayarak açılan bir pencereden uygun kişinin email adresini seçiyorduk.

Gmail'a artık yeni bir özellik eklendi. Bundan sonra mouse'unuz ile "To"ya yani "Kime"ye tıkladığınızda sizin daha önceden email gönderdiğiniz kişilerin email adreslerinin bulunduğu bir pencere yani kişi listeniz ya da bir diğer adıyla adres defteriniz açılıyor. Daha sonra bu adres defterinde bulunan kişilerin email adreslerine tıklayarak "To" yani "Kime" alanını rahatlıkla doldurabiliyorsunuz. Ayrıca artık aynı email'ı birden fazla kişiye göndermek istediğinizde kendi kişi listeniz yani adres defteriniz aracılığıyla istediğiniz kadar kişinin email adresini "To" yani "Kime" alanına ekleyebilirsiniz.

Bu özellik eklenmeden önce de Gmail rahatlıkla kullanılabiliyordu fakat yeni eklenen bu yararlı ve kullanışlı özellik sayesinde Gmail ile email göndermeniz hem hızlanıyor hem de kolaylaşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com