5 Ağustos 2009 Çarşamba

PCItYourself ile bilgisayar kurmayı öğrenin


Bugüne kadar hiç bilgisayarınızın parçalarını bir araya getirmeyi ya da bilgisayarınıza ses kartı, ekran kartı gibi herhangi bir bilgisayar parçasını takmayı denediniz mi? Eğer bugüne kadar bilgisayarınızın parçalarını kendiniz bir araya getirmediyseniz veya herhangi bir bilgisayar parçasını bilgisayarınıza kendiniz eklemediyseniz bu işlemi mutlaka birgün deneyin. Neden diye soruyorsunuzdur kesin. Cevabı aslında gayet basit. Bu yolla her gün kullandığınız teknolojiyi yakından tanıma fırsatınız olacak.

Daha önceden bilgisayar parçalarını bir araya getirmeyen bir kişi için bu işlem biraz yorucu ve uğraştırıcı olabilir. Fakat PCItYourself adlı web sitesi yorgunluğunuzu ve uğraşınızı yarı yarıya azaltıyor. Bu web sitesinde bilgisayar parçalarını nereye yerleştirmeniz gerektiği ve yerleştirdiğiniz parçayı kullanmak için hangi yazılımı kurmanız gerektiği animasyonlar ile size gösteriliyor.

PCItYourself sitesinin animasyonlarını izlemek hem eğlenceli hem de bu animasyonları takip etmek gerçekten çok kolay. Animasyonların eğlenceli ve takip edilebilir olmasından dolayı da bilgisayar parçalarını bir araya getirmeniz kolaylaşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com