3 Ağustos 2009 Pazartesi

inteko - internet, teknoloji ve oyun blogu


inteko adını verdiğim blogum bugünden itibaren yayın hayatına başlamıştır. Bu blogda internet, teknoloji ve oyun dünyasından yazılar okuyabileceksiniz.

Bildiğiniz gibi her geçen gün birçok kişi internet kullanıcıları arasına katılıyor, yepyeni internet sayfaları açılıyor. Bundan dolayı internet ile ilgili birçok yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca blogumda sürekli gelişen ve hayatımıza yenilikler katan teknoloji ile ilgili yazılara da yer vereceğim. İnternet ve teknoloji hakkında yazılar yazarımda hiç sürekli vazgeçemediğim oyun dünyası hakkında yazılar yazmayı unutur muyum? Hayır! Oyun dünyasını kesinlikle unutamam. Blogumda internet ve teknoloji konuları hakkında yazıların yanı sıra oyun dünyası hakkında da yazılar yazacağım.

Benim için özellikle internet ve teknoloji konuları büyük bir önem taşıyor. Bundan dolayı ağırlıklı olarak internet ve teknoloji konularında yazılar yazacağım. Fakat arada birde bize çoğu zaman eğlenceli vakit geçirme olanağı sunan oyunlar hakkında da yazılar yazacağım. Ben internet, teknoloji ve oyun dünyası ile ilgili yazılarımı sizlerle paylaşacağım için şimdiden heyecanlanmaya başladım. Umarım sizlerde yazılarımı beğenerek okursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com