5 Ağustos 2009 Çarşamba

Tecrübeli savaş pilotlarının oyunu: Dogfight 2


Hava saldırısı oyunları her zaman hoşuma gitmiştir. Özellikle uçakların it dalaşı yapabildikleri yani birbirlerini vurmaya çalıştıkları oyunları çok seviyorum. Dogfight 2 oyunu da sevdiğim uçak oyunları arasında yer alıyor. Oyun çok gelişmiş grafiklere sahip bir oyun değil. Fakat yine de benim çoğu zaman zevkli bir şekilde zaman geçirmemi sağlıyor.

Oyunun zorluk derecesi bölümleri atladığınız sürece artıyor. İlerleyen bölümlerde düşmanlarınızın arasına yerden sizi vurmaya çalışan uçak savarlar da katılıyor. Böylece hem havadaki düşmanlarınızla savaşıyorsunuz hem de bir taraftan klavyenizin Ctrl ve Alt tuşları ile yerden sizi vurmak isteyen düşmanlarınızın üzerine bombalar atıyorsunuz. Hedefiniz tüm düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek.

Ayrıca size saldıran uçaklarla it dalaşı yaparken şans eseri düşman uçaklarını kandırabilirsiniz. Yere yakın uçarak bir anda yapacağınız keskin manevralarla düşman uçaklarını etkisiz hale getirebilirsiniz. Dogfight 2 kolaylıkla öğrenebileceğiniz bir oyun. Ayrıca bölümleri atladıkça daha tecrübeli bir savaş pilotu oluyorsunuz ve düşmanlarınızı da daha kolay bir şekilde etkisiz hale getirebiliyorsunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com