4 Ağustos 2009 Salı

Cargo Bridge oyunu ile kargonuza köprüler kurun


Cargo Bridge gerçekten eğlenceli bir bulmaca oyunu. Amacınız kargo çalışanlarınız için sağlam köprüler kurmak. Çalışanlarınız sizin kurduğunuz bu köprülerden geçerek kargoları güvenli bir şekilde köprünün bir tarafından diğer tarafına geçirecekler. Kurduğunuz her bir köprünün bir maliyeti olduğundan dolayı köprünüzü kurmadan önce mutlaka iyice düşünmelisiniz. Yoksa tüm paranızı daha köprünüz tamamlanmadan harcayabilirsiniz.

Oyuna başladıktan sonra oyun ekranında mouse (fare) ile sağa ve sola doğru kayarak öncelikle kaç adet köprü kurmanız gerektiğini öğrenmelisiniz. Daha sonra sol üst köşede bulunan "Design your bridge" yani "Köprünüzü tasarlayın" adlı seçeneği seçerek köprünüzü kurmaya başlayabilirsiniz. Köprünüzü kurma işleminiz tamamlandıktan sonra yine sol üst köşedeki "Test your bridge" yani "Köprünüzü test edin" adlı seçeneği seçmelisiniz. Eğer kurduğunuz köprüden memnun kalmazsanız yine sol üst köşedeki seçenekleri kullanarak köprünüzün bazı parçalarını silebilirsiniz. Hatta kurduğunuz köprü sizi memnun etmediyse, köprünüzün tamamını silip en baştan kurabilirsiniz.

Oyunu oynadıkça bu eğlenceli ve düşündürücü oyunun farklı özelliklerini de keşfedeceksiniz. Cargo Bridge adlı bu oyun hızlı ve zevkli zaman geçirebileceğiniz eğlenceli bulmaca oyunları arasında yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com