7 Ağustos 2009 Cuma

SmillaEnlarger ile resimleri kaliteli bir şekilde büyütün


SmillaEnlarger resimlerinizi bozmadan büyütmenizi sağlayan güzel bir program. Programın algoritması süper bir sonuç vermese de akıllı kıvrımlarla birçok detayı doldurabiliyor. Böylece büyüttüğünüz resim gayet iyi gözüküyor. Bu resim editörünün en önemli özelliği ise büyütülen bir resimde oluşan pikselleşmeleri büyük bir ölçüde ortadan kaldırabilmesi.

Sağ tarafta bulunan resime bakarak orjinal resimi ve bu resimin büyütüldükten sonraki halini görebilirsiniz. Ayrıca bu resim editörü ile resiminizi kesebilirsiniz ve büyüttüğünüz resimi tekrar boyutlandırabilirsiniz.

SmillaEnlarger çok gelişmiş özellikleri olan bir resim editörü değil ama programda bulunan birkaç seçenek ile resimleriniz üzerinde ufak tefek ayarlamalar da yapabilirsiniz. SmillaEnlarger ücretsiz bir resim editörü fakat bu program ufak resimleri büyütmek isteyen kişilerin en büyük yardımcısı olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com