26 Ağustos 2009 Çarşamba

Eğlenerek oynayacağınız bir Snake oyunu


Birçok kişi Snake oyununun çeşitli türlerini oynamıştır. Benim oynadıklarım arasında en çok eğlendiğim ise bu Snake oyunu.

Amacınız diğer Snake oyunlarında olduğu gibi etrafınızda çıkan yemleri hiçbir yere ve hatta kendinize çarpmadan toplamak. Yemleri topladıkça yılanın boyu uzuyor. Yılanın boyu uzadıkça da yemleri toplamak zorlaşıyor. Bu Snake oyununda en çok sevdiğim özellik ise etrafta yem olarak çıkan soru işaretleri. Bu soru işaretlerini topladığınızda başınıza ne geleceğini bilmiyorsunuz. Herhangi bir soru işaretini topladığınızda işinize yarayacak bir özellik kazanabilirsiniz ve yemleri rahatlıkla toplayabilirsiniz ya da işinizi zorlaştıracak belalarla karşılaşabilirsiniz ve yemleri toplamanız zorlaşabilir.

Ben bu Snake oyununu oynayarak zevkli bir şekilde zaman geçiriyorum. Bundan dolayı beğenerek oynadığım bu oyunu sizlerle de paylaşmak istedim.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com