31 Ağustos 2009 Pazartesi

S4ve.as'te 24 saat boyunca dosyalarınızı barındırabilirsiniz


İnternet'te dosyalarınızı bedava barındırabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz birçok web sitesi var. Ama birçoğunda dosya limiti bulunmakta. Bugün sizlerle paylaşacağım s4ve.as dosya barındırma ve paylaşım sitesinde ise herhangi bir dosya limiti bulunmamakta. Ayrıca s4ve.as kullanımı basit bir dosya barındırma ve paylaşım sitesi.

Dosyalarınızı ücretsiz barındırabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz s4ve.as'te dosya yüklemek için sadece sitede bulunan "select file" tuşuna tıklayarak herhangi bir dosyayı bilgisayarınızdan seçmeniz ve daha sonra "upload" tuşuna tıklayarak dosyayı s4ve.as'e yüklemeniz gerekiyor. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra bu dosyayı Facebook ve Twitter gibi sitelerde paylaşabilirsiniz. Yalnız dosyayı paylaştığınız kişilere bu dosyayı 24 saat içerisinde bilgisayarlarına indirmeleri gerektiğini söylemeyi unutmayın. Çünkü s4ve.as 24 saat sonra yüklediğiniz dosyayı siliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com