14 Ağustos 2009 Cuma

GMail Mobile'a Outbox (Giden Kutusu) eklendi


GMail Mobile'ın en büyük özelliklerinden birisi internet bağlantınız olmadan da mesaj yazabilme ve bu mesajı tekrar internet'e bağlandığınız zaman gönderebilme özelliği. Fakat bu özelliğin en büyük eksisi bazen göndermeniz gereken mesajları unutmanız ve gönderip göndermediğinizi bilmemeniz.

Google bu belirsizlik ve unutma sorununa bir çare bulmuş ve GMail Mobile'a Outbox (Giden Kutusu) klasörü eklemiş. İnternet bağlantınız yokken yazdığınız mesajlar Outbox (Giden Kutusu) klasöründe toplanıyor. Tekrar internet'e bağlandığınızda bu klasördeki mesajlar gönderiliyor ve Outbox (Giden Kutusu) klasörü kayboluyor. Yalnız unutmadan hatırlatayım. Outbox klasöründe bulunan mesajların sadece başlığını görebiliyorsunuz. Ama yine de Outbox klasörü sayesinde artık göndermeniz gereken mesajları daha kolay takip edebileceksiniz ve göndermeniz gereken bu mesajların belirsizlik durumu da ortadan kalkacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com