20 Nisan 2010 Salı

Udemy ile online (çevrimiçi) kurslar yaratın veya bulun


Teknolojiden faydalanan bir öğretmenseniz ve internet üzerinden herhangi bir dersi anlatmak istiyorsanız veya kurslar hazırlamak istiyorsanız Udemy'i ziyaret edebilirsiniz.

Udemy sayesinde etkileşimli kurslar hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız etkileşimli kurslardan yararlanacak öğrencilerinizin kursla ilgili her türlü belgeyi göremesini sağlayabilirsiniz.

Udemy'e girdikten sonra öncelikle üye olmalısınız. Üye olduktan sonra internet üzerinden vermek istediğiniz kursu hazırlayabilirsiniz. Kursunuzu hazırladıktan sonra yayınlayabilirsiniz. Daha sonra öğrenciler yayınladığınız kursa katılabilirler.

Udemy öğrenme meraklısı olan herkesin de faydalanabileceği bir internet sitesi. Öğrenme meraklısı olan kişiler Udemy'de yayınlanan kurslar arasında arama yapabiliyorlar. Hatta kursları izleyebiliyorlar. Örneğin Udemy sayesinde Stanford ve Columbia Üniversitelerinin kurslarını öğrenme meraklısı olan herkes izleyebiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com