7 Nisan 2010 Çarşamba

2015 yılında birçok çocuğun dokunmatik ekrana sahip bilgisayar kullanacağı söyleniyor


Bilişim Teknolojisi (IT) araştırma firması Gartner'e göre 2015 yılında 15 yaşının altındaki kullanıcıların sahip olduğu kişisel bilgisayarların 50%'den fazlası dokunmatik ekrana sahip olacakmış.

Gartner araştırma başkan yardımcısı Leslie Fiering'e göre de 2015 yılında 15 yaşının altında olan kullanıcılar için satın alınan bilgisayarların 50%'den fazlası dokunmatik ekranlı olacakmış.

Bilişim Teknolojisi araştırma firması Gartner dokunmatik ekranların 20 yıldır kullanıldığını fakat Apple'ın son yıllarda bu alan üzerindeki başarısının ve AppStore konseptinin yakın bir gelecekte dokunarak yönetilen PC uygulamaları üretimini tetikleyeceğine dikkat çekiyor.

Bu beklentiler ya da tahminler bizi iPad'in pazarda neler yapabileceği konusunda fazla aydınlatamıyor fakat bu beklentiler veya tahminler Apple'ın klavyesiz tablet bilgisayarının PC pazarının büyük bir bölümünü etkisi altına alabilecek tamamen yeni bir PC cihazları kategorisi oluşturduğunu gösteriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com