7 Nisan 2010 Çarşamba

FindBrushes ile yüksek kalitede Photoshop fırçaları bulun ve indirin


Bir Photoshop kullanıcısıysanız veya bir grafik tasarım meraklısıysanız büyük bir ihtimalle etkileyici grafik tasarımları oluşturabilmek için çeşitli Photoshop fırçalarına ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuzdur. Eminim birçoğunuz bugüne kadar internet'ten çeşitli Photoshop fırçaları indirmişsinizdir. Özellikle sıklıkla Photoshop fırçaları indirenlerin de bildiği gibi internet'te Photoshop fırçaları indirilebilecek birçok site bulunuyor. Daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama Photoshop fırçaları bulabileceğiniz bir diğer kaynak ta FindBrushes isimli internet sitesidir.

FindBrushes 11.000'den fazla kaliteli Photoshop fırçasının bulunduğu bir Photoshop fırçaları arama motorudur. FindBrushes'ta Photoshop fırçalarını aramak ta çok kolay. FindBrushes'a girdikten sonra "Search" alanına aramak istediğiniz Photoshop fırçasıyla ilgili bir kelimeyi yazın. Daha sonra "Search tuşuna mouse (fare) ile tıklayın veya klavyenizin "Enter" tuşuna basın. Son olarak FindBrushes'ın size sunacağı Photoshop fırçalarından dilediğinize mouse (fare) ile tıklayın. FindBrushes sizi seçtiğiniz Photoshop fırçasını indirebileceğiniz bir sayfaya yönlendirecek. Sizde "Download Brush"a mouse (fare) ile tıklayarak Photoshop fırçasını kolaylıkla indirebileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com