11 Nisan 2010 Pazar

Champion Archer oyununu oynayarak kendinizi bir okçu gibi hissedin


Champion Archer etkileyici grafiklere sahip bir oyun değil. Champion Archer oyununda savaş halinde olan 2 farklı çöp adam ülkesi var. Her iki çöp adam ülkesinin amacı bu savaşı kazanmak. Siz bu iki çöp adam ülkesinden birinin ordusunda okçusunuz. Amacınız okunuzu profesyonelce kullanıp düşman çöp adamları öldürmek.

Champion Archer oyununda klavyenizin "W" tuşuyla yukarıya, "S" tuşuyla aşağıya, "A" tuşuyla sola ve "D" tuşuyla da sağa doğru ilerleyebilirsiniz. Düşman çöp adamları okunuzla vurmak için de mouse'unuzu (fare) kullanacaksınız. Öncelikle okun açısını mouse (fare) ile ayarlamalısınız. Daha sonra mouse'un (fare) sol tuşuna basılı tutarak okun hızını da ayarlamalısınız. Hem okun açısını hem de okun hızını doğru ayarlarsanız düşman çöp adamları kolaylıkla vurabilirsiniz. Böylece ordunuz sizin de yardımınızla savaş alanından zaferle ayrılabilir.

Champion Archer oyununun her bölümünde düşman çöp adamların tarafına ilk sizin ordunuzdan bir askerin ulaşması gerekiyor. Eğer ilk sizin ordunuzdan bir asker düşman çöp adamların tarafına ulaşırsa bölümün galibi sizin ordunuz oluyor. Ancak düşman çöp adamlardan biri ilk sizin tarafınıza ulaşırsa bölümün galibi düşman çöp adamlar oluyor. Bundan dolayı her bölümde mutlaka düşman çöp adamların tarafına ilk siz ulaşmalısınız.

Her bölümde gösterdiğiniz performansa ve başarıya göre para kazanıyorsunuz. Örneğin düşman çöp adamları kafalarından vurursanız daha fazla para kazanabilirsiniz. Kazandığınız paralarla çeşitli özellikler satın alabilirsiniz. Satın aldığınız özellikler sayesinde bölümleri daha rahat geçebilirsiniz.

Champion Archer oyununu oynayarak kendinizi profesyonel bir okçu gibi hissedip sıkılmadan zaman geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com