3 Nisan 2010 Cumartesi

ManTestedRecipes'te erkekler yemek tarifleri ve yemek pişirme ipuçları paylaşıyor


Bazı insanlar erkeklerin yemek yapamayacağını söylerler. Bunu söyleyen insanları anlamak mümkün değil. Çünkü dünya'nın birçok lezzetli yemekler sunan restoranlarının şefleri erkektir. Bu gerçeği bir tarafa bırakalım ve erkeklerin lezzetli yemekler yapabildiğini ispatlayan Man Tested Recipes'i ziyaret edelim.

Man Tested Recipes yemek yapmayı seven erkeklerin yemek tarifleri ve yemek pişirme ipuçlarını paylaştıkları bir internet sitesi. Man Tested Recipes'te bulunan yemek tarifleri birçok detaydan ve fotoğraftan oluşuyor. Yemek yapmayı seven tüm erkekler bildikleri tarifleri diğer kişilerle paylaşabiliyorlar.

Man Tested Recipes'te detaylı arama da yapılabiliyor. Örneğin yemek türüne, pişirme süresine ve kullanılacak mutfak aletlerine göre arama yapılabiliyor. Ayrıca Man Tested Recipes'te elinizde bulunan malzemelere göre yemek tarifleri de bulabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com