5 Nisan 2010 Pazartesi

iPad Peek sayesinde web sitelerinin Apple iPad cihazında nasıl göründüğünü inceleyin


Bildiğiniz gibi tüm dünya'da merakla beklenen Apple iPad'in ABD'de satışı başladı. Satışın başladığı günden beri ABD'de 700.000 insan Apple iPad'i satın aldı. Apple iPad'i Türkiye'de satın almak henüz mümkün değil fakat web sitelerinin Apple iPad cihazında nasıl göründüğünü iPad Peek ile Türkiye'den de görebilmek mümkün.

iPad Peek herhangi bir web sitesinin Apple iPad cihazında nasıl göründüğünü gösteren şık bir araç. Normal olarak iPad Peek size gerçek bir iPad deneyimi yaşatmıyor. Örneğin Flash çalışıyor fakat çalışmaması gerekiyor. Eğer web sitelerini iPad Peek ile görüntülerken gerçeğe yakın bir Apple iPad deneyimi yaşamak istiyorsanız Flash eklentisini web tarayıcınızdan bir süreliğine devre dışı bırakmanız gerekiyor.

Bana soracak olursanız bence Flash eklentisini web tarayıcınızdan bir süreliğine devre dışı bırakmayın. Sadece iPad Peek'e girin ve herhangi bir web sitesinin adresini yazın. Daha sonra "Enter"a basın ve adresini yazdığınız web sitesinin Apple iPad cihazında nasıl görünebileceğini inceleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com