3 Nisan 2010 Cumartesi

Shuriken Showdown oyununda kendinizi bir Ninja gibi hissedin!


Shuriken Showdown oyununda bir Ninja'yı yöneteceksiniz. Amacınız önce hedefleri Ninja yıldızıyla vurmak ve sonra yine Ninja yıldızıyla çan'ı çalmak. Shuriken Showdown oyunu mouse (fare) ile oynanıyor. Yapmanız gereken mouse (fare) ile fırlatacağınız Ninja yıldızının açısını ayarlamak. Daha sonra mouse'un (fare) sol tuşuna basılı tutarak Ninja yıldızının hızını da ayarlamalısınız. Eğer Ninja yıldızının açısını ve hızını doğru ayarlarsanız hedefleri kolaylıkla vurabilirsiniz ve Ninja yıldızını çan'a çarptırıp bölümleri rahatlıkla geçebilirsiniz.

Shuriken Showdown oyununu oynarken hedefleri vurmak ve çan'ı çalmak için fırlatabileceğiniz Ninja yılzdızları belirli bir sayıda size veriliyor. Bundan dolayı Ninja yıldızlarını fırlatmaya başlamadan önce kullanabileceğiniz kaç adet Ninja yıldızınızın olduğunu kontrol edin. Kullanabileceğiniz Ninja yıldızlarının sayısı oyun ekranında alt kısımda bulunuyor.

Shuriken Showdown oyununu özellikle birkaç dakikalığına kendisini Ninja gibi hissetmek isteyen kişilere öneriyorum. Shuriken Showdown oyununu oynayarak eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com