24 Nisan 2010 Cumartesi

LastWordsLeft ile tek kelimeli alan (domain) adlarını listeleyin


Özellikle daha önce alan (domain) adı ticareti yapanlar tek kelimeden oluşan alan (domain) adlarının ne kadar değerli olduğunu bilirler. Tek kelimeden oluşan alan adlarının bazıları çok değerlidir. İnternet'te biraz araştırma yaparak tek kelimeden oluşan alan (domain) adlarını bulabilirsiniz ve satın alabilirsiniz. Örneğin bugün sizlerle paylaşacağım LastWordsLeft'in verdiği hizmet sayesinde tek kelimeden oluşan ve satın alabileceğiniz alan (domain) adlarını listeleyebilirsiniz.

LastWordsLeft'i daha önce ziyaret etme şansınız olsaydı tek kelimeden oluşan 100.000 tane alan (domain) adını listeleyebilirdiniz fakat şu anda tek kelimeden oluşan sadece 35.000 tane alan (domain) adını listeleyebiliyorsunuz. Alfabetik sıraya göre listelenen tek kelimeli alan (domain) adlarından istediğiniz birine tıkladığınızda LastWordsLeft sizi Go Daddy'e yönlendiriyor. Böylece seçtiğiniz alan adını Go Daddy'den satın alabiliyorsunuz.

Tek kelimeden oluşan alan (domain) adı satın almak istiyorsanız LastWordsLeft'i mutlaka ziyaret etmenizi öneriyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com