6 Nisan 2010 Salı

BigAssMessage ile kocaman ve dikkati çeken mesajlar oluşturun


Özellikle internet üzerinden laftan anlamayan ya da insanı dikkate almayan kişilere herhangi bir mesajı okutmak zor olabiliyor. Bu tür insanlara mesajınızı okutabilmek için önce onların dikkatini çekmeniz gerekiyor. İşte tam bu noktada BigAssMessage sizin yardımınıza koşuyor.

BigAssMessage kocaman ve dikkati çeken mesajlar yaratmanızı sağlayan bir internet sitesi. Kocaman ve dikkati çeken mesajlar yaratmak için BigAssMessage'a girdikten sonra "MESSAGE" alanına herhangi bir mesaj yazın. Daha sonra "STYLE" alanından istediğinizi seçin. Son olarak "SAVE"e mouse (fare) ile tıklayın ve "CLICK TO COPY URL" alanındaki URL'yi kopyalayın. Bu kopyaladığınız URL'yi istediğiniz kişiye göndererek mesajınızı iletebilirsiniz.

BigAssMessage'ta "PREVIEW" yani önizleme özelliği de bulunuyor. Eğer isterseniz oluşturduğunuz mesajın nasıl görüneceğine "PREVIEW"e tıklayarak bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com