29 Ocak 2010 Cuma

WallBase'den yüksek kalitede duvar kağıtları (wallpapers) indirin


Herkes işletim sisteminin masaüstünü istediği gibi düzenleyebilir. Masaüstü düzenleme yöntemlerinin en başında da duvar kağıtları yani ingilizce adıyla wallpapers geliyor. Bildiğiniz gibi internet'te tonlarca bedava duvar kağıdı (wallpaper) indirebileceğiniz siteler bulunuyor. Ama yüksek kalitede yüzbinlerce duvar kağıdını (wallpaper) barındıran çok az sayıda internet sitesi var. Bu internet sitelerinden birisi de WallBase'dir.

WallBase yüksek kalitede duvar kağıtları (wallpapers) arayan kişilerin sıklıkla uğradığı bir internet sitesi. WallBase'de 350.000'den fazla bedava duvar kağıdı (wallpaper) bulunuyor. WallBase'de bulunan duvar kağıtları (wallpapers) arasında anahtar kelimelere ve renklere göre arama yapılabiliyor. Örneğin HTML renk sihirbazından istediğiniz bir rengi seçerek WallBase'in seçtiğiniz rengin bulunduğu duvar kağıtlarını (wallpapers) size sunmasını sağlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com