8 Ocak 2010 Cuma

Shopping Cart Hero 2 oyunuyla alışveriş arabası kahramanı olun


Gerçek hayatta bir alışveriş arabasını herhangi bir tepeden aşağıya doğru sürüp içine atladıktan sonra hızlı bir biçimde en yükseğe ve en uzak mesafeye ulaşmak için çabalamak çok akıllıca bir hareket olmaz. Ama sanal dünyada zevkli zaman geçirmek için akıllıca bir hareket olabilir.

Bugün sizlerle paylaşacağım Shopping Cart Hero 2 oyununu oynayarak bir alışveriş arabasıyla en yüksek ve en uzak mesafeye ulaşabilmenin keyfini yaşayacaksınız. En yüksek ve en uzak mesafeye ulaştıkça para kazanacaksınız. Kazandığınız parayla hem alışveriş arabanızı güçlendireceksiniz hem de alışveriş arabasının üzerinde yapabileceğiniz çeşitli çılgın hareketler öğreneceksiniz.

Ben daha fazla yazımı uzatmadan sizleri Shopping Cart Hero 2 oyununu oynamaya davet ediyorum. Sizde bir alışveriş arabası kahramanı olmak istiyorsanız mutlaka Shopping Cart Hero 2 oyununu oynamalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com