15 Ocak 2010 Cuma

First-Person Tetris oyunu başınızı döndürecek!


Acaba Tetris oynamayı sevmeyen var mıdır? Açıkçası Tetris'in Türkiye'de de yayıldığı zamanlarda bu oyunu bir türlü oynamayı bırakamazdım. Eminim ki birçok kişi de benim gibi Tetris oynamayı bir türlü bırakamamıştır. Ama bugün sizlerle paylaşacağım First-Person Tetris oyununu ne yazık ki uzun süre oynayamayacaksınız.

First-Person Tetris oyununun yaratıcıları başınızı döndürecek bir Tetris yaratmışlar. Şimdi birçoğunuz Tetris oynarken başım niçin dönsün sorusunu soruyorsunuzdur. Ben bu sorunuzu cevaplamak yerine sizi hemen First-Person Tetris oynamaya davet ediyorum.

First-Person Tetris oyunu normal Tetris gibi başlıyor. Tüm taşları klavyenizin yön tuşları ile yönetiyorsunuz. Taşları çevirmek için klavyenizin "Space" tuşunu kullanıyorsunuz. Yazdıklarım size normal Tetris oyununu hatırlatıyordur fakat First-Person Tetris oyununu oynadığınızda bu oyunun normal Tetris oyunundan ne kadar farklı olduğunu anlayacaksınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com