22 Ocak 2010 Cuma

Hastalık belirtilerinin ne anlama geldiğini öğrenin


Bildiğiniz gibi her hastalığın belirtileri vardır. Belirtilere göre hastalığımızın ne olduğunu öğrenmek için başvurmamız gereken ilk kaynak kesinlikle doktorlardır. Ama bazen doktora gitmeden önce hem bilgilenmek hem de kafamızdaki bazı soru işaretlerini ortadan kaldırmak için hastalık belirtilerinin ne anlama geldiğini kavrayabilmek amacıyla biraz araştırma yapabiliriz.

Hastalık belirtilerinin ne anlama geldiğini araştırabileceğimiz en iyi kaynaklardan birisi de internet'tir. Bugün sizlerle paylaşacağım MedHelp Symptom Search'de belirtilerin ne anlama geldiğini araştırabileceğiniz profesyonelce hazırlanmış bir internet sitesidir.

MedHelp Symptom Search'e girdikten sonra hastalık belirtilerinizi "Symptom Search" alanına yazmalısınız. Siz belirtilerinizi yazıp "My Symptoms List" bölümüne ekledikçe bu site sizin belirtilerinizin ne anlama gelebileceğini listeleyecek.

MedHelp Symptom Search gerçekten faydalı bir internet sitesi fakat lütfen sağlık durumunuz için bu tür internet sitelerinden aldığınız bilgilerle yetinmeyin. Mutlaka bir doktora gidin. Bu tür internet sitelerini araştırma ve bilgi toplama amacıyla kullanın. Hastalığınızın ne olduğunu mutlaka doktorlara tespit ettirin.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com