13 Ocak 2010 Çarşamba

Artık Facebook yorumlarına email'ınızla cevap verebileceksiniz


Dün Facebook sosyal ağ kullanıcılarını biraz daha tembelliğe alıştıracak yeni bir özelliğini duyurdu. Facebook'a eklenen bu yeni özellik sayesinde artık Facebook yorumlarına email'ınızdan cevap verebileceksiniz.

Facebook'ta bir kişi sizin duvarınıza herhangi bir yazı yazmışsa veya herhangi bir yorum yapmışsa ve sizin Facebook hesabınız tüm bu yazıları ve yorumları email'ınıza göndermek için ayarlandıysa artık kolay bir şekilde gelen email'a cevap vererek sizde kendi yorumunuzu yapabileceksiniz.

Yani bu tarihten itibaren Facebook'taki duvarınıza yazılan bir yazıya veya yapılan bir yoruma cevap vermek için Facebook hesabınıza giriş yapmanız gerekmiyor. Sadece size bildirilen email'a cevap vermeniz yeterli olacak.

Bence Facebook'un bu yeni özelliği kullanıcıları gerçekten rahatlatacaktır. Ama en önemlisi bu tür bir özellik gerekliydi. Bildiğiniz gibi birçok firma ve okul Facebook'un kullanımını engelliyor. Artık firmalardan veya okullardan Facebook hesabınıza girmeden kendi email'ınızdan Facebook duvarınıza yazılan yazılara veya yapılan yorumlara kolaylıkla cevap verebileceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com