20 Ocak 2010 Çarşamba

Tweexchange ile istediğiniz domain adının (alan adının) Twitter'da boş olup olmadığını öğrenin


Twitter gün geçtikçe ülkemizde de popüler bir hale geliyor. Her geçen gün Türkiye'de de Twitter kullanıcılarının sayısı artıyor. Bu durumdan dolayı özellikle web site sahiplerinin dikkat etmesi konulardan birisi de Twitter'dan da takip edilebilmektir. Twitter'dan rahatlıkla takip edilebilmek için bir web site sahibinin en büyük isteği de site ismiyle Twitter hesabı isminin aynı olmasıdır. Uzun yıllardır hizmet veren bazı web siteleri bu isteklerini elde edemiyorlar fakat yeni hizmete sunulacak web siteleri bu isteklerini elde edebilirler. Yeni bir web sitesi kuracak kişilerin domain adlarını (alan adlarını) seçerken aynı ismin Twitter'da da olmasına özen göstermelerini tavsiye ediyorum. Artık internet'te yeni kuracağınız web siteniz için kullanmak istediğiniz domain adının (alan adının) Twitter'da da boş olup olmadığını öğrenebileceğiniz bir internet internet sitesi var. Bu internet sitesinin ismi Tweexchange.

Tweexchange sayesinde hızlıca hem Twitter'da hem de domain adları (alan adları) arasında boş olan isimleri arayabilirsiniz. Tweexchange'in kullanımı da çok kolay. Tweexchange'e girdikten sonra sahip olmak istediğiniz ismi "Search for available Twitter Usernames and Domain Names at the same time" alanına yazın ve "Search" tuşuna basın. Daha sonra Tweexchange size sahip olmak istediğiniz ismin Twitter'da ve domain adları (alan adları) arasında boşta olup olmadığını gösterecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com