29 Kasım 2009 Pazar

Yeni trojan (truva atı) World of Warcraft şifrelerini çalıyor!


Antivirüs firması Sophos bir açıklama yaparak World of Warcraft şifrelerini çalan yeni bir trojan (truva atı) hakkında özellikle World of Warcraft oynayan internet kullanıcılarını uyardı.

Sophos'un yaptığı açıklamaya göre trojan (truva atı) email aracılığı ile bulaşıyormuş. Trojan (truva atı) içeren email "Do you like to find a girlfriend like me?" başlığıyla geliyormuş ve "my photos.rar" eklentisi içeriyormuş. Email'ın içerdiği "my photos.rar" eklentisinin içerisinde "Troj/Agent-LVF" isimli trojan (truva atı) bulunuyormuş. "Troj/Agent-LVF" isimli trojan (truva atı) da popüler MMORPG oyunu World of Warcraft oynayan kişinin şifresini çalıyormuş.

Eğer sizde yazımda bahsettiğim gibi bir email alırsanız o email'ı hemen silin. Bilgisayarınıza bu trojan'ın (truva atı) bulaştığını düşünüyorsanız Sophos'u ziyaret ederek "Troj/Agent-LVF" hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com