17 Kasım 2009 Salı

DiscoveryNews ile bilim ve teknolojiyi takip edin


Bilim ve teknolojiyle ilgili haberlere ve konulara her zaman ilgi duyuyorum. Çünkü bilimin ve teknolojinin olmadığı bir hayat düşünemiyorum. Bilim ve teknolojiyle ilgili birçok kaynağı da internet'ten sıklıkla takip ediyorum. İnternet'te sıklıkla takip ettiğim bilim ve teknoloji kaynaklarından birisi de DiscoveryNews.

Discovery Communications'a ait olan DiscoveryNews'te dünya, uzay, teknoloji, hayvanlar, dinozorlar, arkeoloji, insanlar ve tarih ile ilgili haberler veriliyor. DiscoveryNews'te bulunan haberler arasında arama yapabilirsiniz, istediğiniz bir kategoriyi seçerek makaleler okuyabilirsiniz, kendi yorumlarınızı yazabilirsiniz ve ilgi duyduğunuz herhangi bir konuya abone olabilirsiniz.

DiscoveryNews özellikle bilim ve teknolojiye meraklı kişileri etkileyebilecek bir internet sitesi. Discovery Communications'a ait olan DiscoveryNews'i iPhone ve iPod touch'la da takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com