12 Kasım 2009 Perşembe

iPhone'a uygulama geliştirenler uygulamalarının onay durumunu takip edebilecekler


Apple sadece 1 yıl önce iPhone App Store'u geliştiricilerin iPhone'a dinamik uygulamalar yaratmaları için açtı. Bugüne kadar geliştiriciler tarafından yaratılan iPhone uygulamalarının sayısı 100.000'i geçti fakat Apple ile iPhone için uygulama geliştirenlerin ilişkisi bir türlü iyi gitmedi. Çünkü Apple birçok uygulamayı onaylamadı, geliştirilecek uygulamalar için çok sıkı kurallar koydu ve birçok uygulamayı da yasakladı.

Anlaşılan Apple artık iPhone uygulamaları geliştiren kişilerle ilişkisini iyileştirmeye karar vermiş. Birkaç gün önce Apple iPhone Dev Center sitesine bir özellik ekledi. Bu yeni özellik sayesinde iPhone için uygulama geliştirenler uygulamalarının onay durumunu takip edebilecekler. Geliştiriciler iPhone Dev Center'a giriş yaptıktan sonra geliştirdikleri iPhone uygulamasının onaylanma işleminin hangi basamağında olduğunu öğrenebilecekler.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com