8 Kasım 2009 Pazar

Pandemic 2 oyununu oynayarak insanlığa hastalık bulaştırın


İnsanoğluna virüs, bakteri veya parazit bulaştırıp tüm insanlığı yok etmek istiyorsanız Pandemic 2 oyununu oynayabilirsiniz.

Pandemic 2 oyununu oynamaya başlarken öncelikle "New Game"i seçerek yeni oyuna başlamalısınız. Daha sonra size tavsiyem karşınıza çıkacak "Realistic" ve "Relaxed" oyun seçeneklerinden "Realistic"i seçmeniz. Oyununuzu "Realistic" olarak ayarladıktan sonra insanlığı virüsle mi, bakteriyle mi, yoksa parazitle mi öldüreceğinizi belirleyeceğiniz bir ekran karşınıza çıkıyor. Virüs, bakteri veya parazit'i seçtikten sonra hastalığınızın ismini vermeniz gerekiyor. Hastalığınızın ismini de verdikten sonra oyuna başlayabilirsiniz.

Oyuna başladıktan sonra oyun ekranının sol alt köşesinde "DISEASE" seçeneğine tıklayarak hastalığınızın insanoğlu üzerindeki etkisini artırmak için çeşitli özellikler satın alabilirsiniz. Hastalığınızı tehlikeli bir biçime sokmak için satın aldığınız özelliklere dikkat etmelisiniz. Oyunda siz hastalığınıza çeşitli özellikler eklerken insanoğlu da bu hastalığı ortadan kaldırmak için sürekli önlemler alıyor.

Pandemic 2 oyununu oynayarak sizde insanoğlunu yok etmek için bir hastalık yaratabilirsiniz. Belki de insanoğlu sizden daha akıllı hareket eder ve yarattığınız hastalığın tedavisini bularak yayılmasını engeller.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com