23 Kasım 2009 Pazartesi

StereoMood duygu durumunuza ve aktivitenize göre müzik çalıyor


Müzik wikipedia'da da anlatıldığı gibi sesin biçim ve devinim kazanmış halidir. Biçim ve devinim kazanan bir sesin müzik olarak kabul edilmesi için dinleyen kişide duygulara yönelik etkileşim yapması beklenir.

İyi müzik her zaman duygularımızı canlandırır. Bazen de duygu durumumuz dinlemek istediğimiz müzikleri belirler. Hatta bazen yaptığımız aktiviteler de dinlediğimiz müzikleri belirler.

StereoMood duygu durumunuza ve yaptığınız aktiviteye göre size çeşitli müzikler dinleten bir servis. StereoMood'da çeşitli duygu durumları ve aktiviteler karışık bir şekilde listelenmiş. Yapmanız gereken duygu durumunuzu veya yaptığınız aktiviteyi StereoMood'un listesinden seçmek. Daha sonra StereoMood seçtiğiniz duyguya veya aktiviteye uyan bir müziği çalmaya başlayacak.

Duygu durumunuzu veya yaptığınız aktiviteyi StereoMood'da bulunan "Search" (Arama) alanından da seçebilirsiniz. Umuyorum StereoMood sizin de duygu durumunuza ve yaptığınız aktiviteye uyan müzikler çalabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com