10 Ekim 2009 Cumartesi

When Penguins Attack oyunu ile topraklarınızı penguenlere karşı savunun


Uzun zamandır sizlere internet üzerinden oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun tanıtımı yapmıyordum. Bugün sizlere topraklarınızı penguen saldırılarından korumanız gereken ve zevkli bir oyun olan When Penguins Attack oyununu tanıtacağım.

When Penguins Attack oyunundaki amacınız yazımın başında da belirttiğim gibi topraklarınızı penguen saldırılarından korumak. Topraklarınızı penguen saldırılarından korumak için topraklarınıza birbirinden güçlü silahlar ve savaş makineleri yerleştirmelisiniz. Savaş makineleri ve silahları kasanızda bulunan para miktarına göre satın alıp topraklarınıza yerleştiriyorsunuz. Bundan dolayı harcamalarınızı çok dikkatli yapmalısınız. Oyunda her öldürdüğünüz düşman penguenler kasanızdaki para miktarını artırıyor. Böylece topraklarınızı düşman penguenlere karşı savunmak için daha gelişmiş silahlar ve savaş makineleri satın alabiliyorsunuz.

When Penguins Attack oyununda birbirinden farklı bölümler bulunuyor. Her bölümde korumanız gereken toprağınız değişiyor. Bölümleri atlamak için toprağınızı çok iyi bir şekilde düşman penguenlere karşı savunmalısınız. Penguenlerin topraklarınıza girmesini mutlaka engellemelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com