6 Ekim 2009 Salı

Adobe Flash CS5 ile Flash'ı bir iPhone uygulamasına dönüştürebileceksiniz


Flash ile profesyonelce uğraşan kişilerin yani genel bir tanımla Flash geliştiricilerinin sevineceği bir haber vermek istiyorum. Flash artık iPhone'a geliyor. Adobe, Flash CS5 Professional'ın Flash/Actionscript'i iPhone uygulamalarına dönüştüren yeni özelliğini tanıttı. Flash CS5 Professional'ın beta sürümünün bu yılın sonlarına doğru kullanıcıların kullanımına sunulacağı söyleniyor fakat şimdilik Flash/ActionScript ile iPhone için yaratılmış bazı oyunları test edebilirsiniz. Karşılaştırma yapmak isterseniz Chroma Circuit adlı bulmaca oyununun web üzerindeki halini ve iPhone'daki halini inceleyebilirsiniz.

Bu haber yazımın başında da belirttiğim gibi Flash ile profesyonelce uğraşan tüm Flash geliştiricilerini çok sevindirecek. Flash ile profesyonelce uğraşan kişiler artık rahatlıkla iPhone için oyunlar yaratabilecekler. Böylece iPhone kullanıcıları da eğlenceli Flash oyunlarını iPhone'larında oynayabilecekler.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com