2 Ekim 2009 Cuma

MP Change fotoğrafınızı 3 boyutlu (3D) bir yüze çeviriyor


MP Change ya da bir diğer ismiyle Motion Portrait Change portre türünde bir fotoğrafı 3 boyutlu (3D) bir yüze çevirebileceğiniz eğlenceli bir internet sitesi.

MP Change portre türündeki fotoğrafları gerçekçi bir şekilde 3 boyutlu (3D) yüzlere çevirebiliyor. Daha sonra isterseniz oluşturduğunuz 3 boyutlu (3D) yüze çeşitli maskeler takabilirsiniz. Ayrıca 3 boyutlu (3D) yüze farklı saç, bıyık ve sakal modelleri de uygulayabilirsiniz. Üzerinde değişiklik yaptığınız 3 boyutlu (3D) yüzün fotoğrafını çekip bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.

MP Change Japonca bir internet sitesi fakat kullanımı çok kolay. Siteye girdikten sonra sağ üst köşede "CHANGE!" yazan tuşa mouse'unuz (fare) ile tıklayarak bilgisayarınızdan vesikalık bir fotoğrafı veya portre türünde bir fotoğrafı öncelikle seçmelisiniz. Belirli bir süre bekledikten sonra ekranın solunda bulunan alanda seçtiğiniz fotoğrafın 3 boyutlu (3D) bir yüze dönüştüğünü göreceksiniz. 3 boyutlu (3D) yüz üzerinde değişiklikler yapmak için de MP Change'de uçuşan uçan balonlardan istediğiniz birine tıklamanız gerekiyor. 3 boyutlu (3D) yüz üzerindeki değişiklikleri tamamladıktan sonra 3 boyutlu (3D) yüzün hemen altında bulunan ve üzerinde fotoğraf makinesi şekli olan tuşa mouse'unuz (fare) ile bazmanız gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com