18 Ekim 2009 Pazar

FluTracker ile domuz gribi salgınını takip edin


Türkiye'de dahil olmak üzere dünya'daki bütün ülkelerde şu anda domuz gribi salgını yaşanıyor. İngilizce adı "Swine Influenza Virus" olan domuz gribi kısaca SIV olarak adlandırılıyor. Domuz Gribi ya da kısa adıyla SIV şu anda dünya'da yayılmaya devam ediyor. Büyük bir ihtimalle benim gibi sizde hangi ülkelerde ne kadar insanın domuz gribine yakalandığını öğrenmek ve takip etmek istiyorsunuzdur.

Eğer sizde domuz gribinin yani kısa adıyla SIV'ın dünya'da kaç kişiye bulaştığını takip etmek ve Türkiye'de kaç adet domuz gribi vakası rapor edildiğini öğrenmek istiyorsanız FluTracker'ı ziyaret edebilirsiniz.

FluTracker farklı kaynaklardan topladığı verileri bir harita üzerine yansıtarak hangi ülkede kaç tane domuz gribine yakalanmış insan olduğunu ziyaretçilerine sunuyor. Domuz gribinin yayıldığı ülkeler turuncu renkte çemberle gösteriliyor. Domuz gribinin çok fazla yayıldığı ve hatta domuz gribinden dolayı ölümlerin meydana geldiği ülkelerin çemberleri daha koyu renkle gösteriliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

ARŞİV

 

inteko. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com